Σχετικά με εμάς

Escape Center Η επιτυχια μας…

Διευθυνση:

Λ. Δημοκρατίας 67Α, Ίλιον

Ωρες Λειτουργιας

Καθημερινά Απο 8:00 π.μ Μέχρι 00:30 π.μ

Επικοινωνια:

Τηλ.: +30 210 2380903

Το Escape Center άνοιξε και είναι και πάλι κοντά σας για να σας καλωσορίσει και να σας προσφέρει εξαιρετικές στιγμές σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής που παρέχει τις προϋποθέσεις για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης και shopping. Tο άκρως ανανεωμένο Escape Center και οι εργαζόμενοι του είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν και να σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε ένα όμορφο περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για οικογένειες, αλλά και για όλη την παρέα σας.

Το Εscape Center με  τα Jumbo καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την οικογένεια, το παιδί και το σπίτι, προσελκύοντας καθημερινώς ένα μεγάλο αριθμό πελατών από όλα τα δυτικά προάστια. Eπίσης το πολυκατάστημα Fashion Bazaar, προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα  από 1,000 brands σε καταπληκτικές τιμές προκειμένου να εμπλουτίσετε το στυλ σας και να βρείτε αυτό που ψάχνεται σε έναν ενιαίο χώρο. Ο μοναδικός παιδότοπος Play Town που εκτείνεται σε περισσότερα απο 600 τμ. καθώς επίσης και τον Λουνα Πάρκ τα Αηδονάκια συνιστούν ένα μικρό παράδεισο διασκέδασης και ατελείωτου παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους. Επιπλέον, τα σινεμά Options-Cinemas με τις 7 σύγχρονες αίθουσες προβολών και μια Θερινή αίθουσα αποτελούν πόλο έλξης για τους σινεφίλ επισκέπτες μας καθότι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μοναδικές πρεμιέρες εβδομαδιαίως σε προνομιακές τιμές καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή εξόδου με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Επίσης, το Escape Center προσφέρει μία πληθώρα επιλογών για καφέ, ποτό η φαγητό (Flocafe, Agora, Τσιγκουίνος,  Palmie Bistro, Goody’s, ΚFC, Candyillusion) πληρώντας τις προϋποθέσεις να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Έχοντας ως γνώμονα τη συνεχή παροχή υψηλής ποιότητας διασκέδασης και καταναλωτικής εμπειρίας, το Εscape Center κάθε μήνα προγραμματίζει ειδικές δραστηριότητες για παιδιά, συναυλίες, live μουσική με DJ, καθότι κύριο μέλημά μας είναι να  σας ψυχαγωγούμε και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές στα πλαίσια ενός ασφαλούς, ποιοτικού και υψηλής αισθητικής περιβάλλοντος. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ασφάλεια, η καθαριότητα, το δωρεάν πάρκινγκ, και ο προσεγμένος εξωτερικός χώρος αποτελούν βασικούς πυλώνες της στρατηγικής μας προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα ιδανικό και ασφαλή προορισμό που αξίζει να επισκέπτεστε εσείς και η οικογένεια σας.

ΓΙΑΤΙ…ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ

80%ΔΙΑΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
98%ΠΟΤΟ & ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
80%ΑΓΟΡΕΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
100%ΣΙΝΕΜΑ
90%ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ